Tandarts Avontuur


Spel informatie

Spel Uitleg: Tandarts Avontuur: Misschien wil je later wel tandarts worden of misschien ben je het al dan kan je nu ook in je vrije tijd je vak uitoefenen. Spelbesturing: Muis, Gebruik het spiegeltje om in de patient zijn mond tand problemen op te sporen, deze worden met een blauw cirkeltje aangegeven. Als je het probleem niet ziet dan kan je Röntgen stralen gebruiken. Druk en hou de spatiebalk ingedrukt om overvloedig speeksel uit de mond te verwijderen. Hou verder de pijnmeter in de gaten gebruik om de pijn verminderen lachgas of novocaine, kijk op de informatie kaart van de patient eerst. De radio kan verder ook de patient wat op zijn gemak stellen, bekijk de informatie kaart van de patient voor zijn muziek voorkeur.

Het spel Tandarts Avontuur is in totaal 10718 keer gespeeld.

Waardering: 9/10
Beoordeeld: 22

Speel in fullscreen Speel in fullscreen
(niet alle spellen werken in fullscreen technisch onmogelijk)


Stemmen

Waarderen:

Reacties

comments powered by Disqus

Ook Op Facebook!


Veel spel plezier op Spellentuin.nl!

Van harte welkom op de leukste en grootste spelletjes site van Nederland! Op onze website vind je maar liefst 14.500 + gratis leuke games voor de hele familie en alle leeftijden! Wij bieden de leukste kinder spelletjes, meisjes spellen zoals kook-, baby- en barbie games. Games voor jongens zoals race-, voetbal- en vecht spellen en andere coole games. Daarnaast tal van puzzelspellen zoals Mahjong, Sudoku en Bejeweled. Voor diegenen die liever tegen andere spelers online spelen zoals vrienden en vriendinnen hebben we ook veel multiplayer of social games. Ook bieden wij leuke video's en walktroughs van spellen in het filmgedeelte. Dagelijks worden er nieuwe games toegevoegd, de meeste en beste online games alleen bij ons! Geen nare popups, registratie toestanden (ongewenste mail), of irritant lange wachttijden bij de reclames. Een veel ruimere keuze aan spellen als op andere game sites. Spel verbreden, of fullscreen spelen, favoriete spelletjes opslaan, antwoord op al je vragen!


Copyright 2015 Spellentuin.nl © |HelpdeskPrivacy Statement| Er zijn 21 bezoekers actief op deze website! | contact: spellen(at)spellentuin.nl