Caliber Dash


Spel informatie

Spel Uitleg: Caliber Dash: Tracht met je race auto de finish van dit circuit te bereiken voor de tijd om is. Crash tegen andere autos voor extra punten, pak een boost om nog sneller te rijden. Spelbesturing: Gebruik de pijltjestoetsen om dit race spel te spelen.

Het spel Caliber Dash is in totaal 7883 keer gespeeld.

Waardering: 6/10
Beoordeeld: 12

Speel in fullscreen Speel in fullscreen
(niet alle spellen werken in fullscreen technisch onmogelijk)


Stemmen

Waarderen:

Reacties

comments powered by Disqus

Ook Op Facebook!


croc

Veel spel plezier op Spellentuin.nl!

Van harte welkom op de leukste en grootste spelletjes site van Nederland! Op onze website vind je maar liefst 12.000 + gratis leuke games voor de hele familie en alle leeftijden! Wij bieden de leukste kinder spelletjes, meisjes spellen zoals kook-, baby- en barbie games. Games voor jongens zoals race-, voetbal- en vecht spellen en andere coole games. Daarnaast tal van puzzelspellen zoals Mahjong, Sudoku en Bejeweled. Voor diegenen die liever tegen andere spelers online spelen zoals vrienden en vriendinnen hebben we ook veel multiplayer of social games. Ook bieden wij leuke video's en walktroughs van spellen in het filmgedeelte. Dagelijks worden er nieuwe games toegevoegd, de meeste en beste online games alleen bij ons! Geen nare popups, registratie toestanden (ongewenste mail), of irritant lange wachttijden bij de reclames. Een veel ruimere keuze aan spellen als op andere game sites. Spel verbreden, of fullscreen spelen, favoriete spelletjes opslaan, antwoord op al je vragen!


Copyright 2014 Spellentuin.nl © |Privacy Statement| Er zijn 26 bezoekers actief op deze website! | contact: spellen(at)spellentuin.nl